You are currently viewing Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΝ.Ι.Ρ.Σ.Ε. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΝ.Ι.Ρ.Σ.Ε. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου

Καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ» και διακριτικό τίτλο «ΕΝ.Ι.Ρ.Σ.Ε.» σύμφωνα με το άρθρο του καταστατικού με τίτλο «Γενική Συνέλευση», σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις  1 Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή, ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Φιλίππειον», το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στο Λόφο Σέιχ Σου, ΤΚ 56625, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1)  Την αποδοχή η απόρριψη της υπογραφής της συμφωνίας της Αυτοδιαχείρησης με την ΕΝ.Ι.Ρ.Σ.Ε. για τα πνευματικά δικαιώματα.

2) Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝ.Ι.Ρ.Σ.Ε. ζητά να δοθεί η έγκριση από την Γενική Συνέλευση για την αποβολή μελών από το σωματείο, τα οποία μέλη δεν έχουν εξοφλήσει τουλάχιστον δύο (2) εισφορές ετήσιες ή έκτακτες όπως ορίζει το καταστατικό του Σωματείο.

Στη Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα οικονομικός ενήμερα τακτοποιημένα μέλη μέχρι και το 2024, οφειλές  πληρωμές καθυστερούμενων συνδρομών και εκτάκτων εισφορών μπορούν να γίνουν και κατά την ημέρα της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, έως και την έναρξη της πρώτης ψηφοφορίας.

Τα μέλη δύνανται να συμμετάσχουν και με ψηφιακά μέσα στη συνεδρίαση μέσα από την πλατφόρμα του ZOOM, το Link οι ενδιαφερόμενοι θα το ζητήσουν με δική τους πρωτοβουλία από το σωματείο. Όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως μπορούν να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση δι’ αντιπροσώπου, εξουσιοδοτώντας ένα άλλο μέλος του Σωματείου.

Η συμμετοχή σας κρίνετε απαραίτητη και είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση μη επίτευξης της προβλεπόμενης από το καταστατικό απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, χωρίς νεότερη ειδοποίηση, σύμφωνα με το καταστατικό.

Η συμμετοχή σας είναι η δύναμη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο