You are currently viewing ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ» και διακριτικό τίτλο «ΕΝ.Ι.Ρ.Σ.Ε.» σύμφωνα με το άρθρο του καταστατικού με τίτλο «Γενική Συνέλευση», σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Κυριακή, ώρα 13.00 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Φιλίππειον», το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στο Λόφο Σέιχ Σου, ΤΚ 56625, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Τροποποίηση του άρθρου με τίτλο «Σύσταση-Έδρα» ως προς την αλλαγή της έδρας του σωματείου από την πόλη των Σερρών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
  2. Τροποποίηση του άρθρου με τίτλο «Πόροι» και του άρθρου «Απόκτηση Ιδιότητας Τακτικού Μέλους» ως προς την κατάργηση του τέλους εγγραφής.
  3. Τροποποίηση του άρθρου με τίτλο «Πόροι» ως προς την αλλαγή του ποσού της ετήσιας συνδρομής από 20 Ευρώ σε 50 Ευρώ και προσθήκη πρόβλεψης για τα μέλη που έχουν στην ιδιοκτησία τους πάνω από δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς.
  4. Τροποποίηση του άρθρου με τίτλο «Γενική Συνέλευση» ως προς τη διαγραφή του τελευταίου εδαφίου της παραγράφου 7.
  5. Τροποποίηση του άρθρου με τίτλο «Ελεγκτική Επιτροπή» ως προς την πρόβλεψη αναπληρωματικών μελών.
  6. Τροποποίηση του άρθρου με τίτλο «Μεταβατικές και Τελικές Διατάξεις» ως προς την αρίθμηση των άρθρων σε συνολικά 24 και συμπλήρωση της αρίθμησης των άρθρων του καταστατικού από το άρθρο 1 έως το άρθρο 24.

Στην συνεδρίαση μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Επίσης, τα μέλη δύνανται να συμμετάσχουν και με ψηφιακά μέσα στη συνεδρίαση. Όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως μπορούν να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση δι’ αντιπροσώπου. Σε περίπτωση μη επίτευξης της προβλεπόμενης από το καταστατικό απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, χωρίς νεότερη ειδοποίηση, σύμφωνα με το καταστατικό.