You are currently viewing Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 12.00 στο Φιλίππειο Ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 12.00 στο Φιλίππειο Ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη

Αγαπητέ συνάδελφε και μέλος της ΕΝ.Ι.Ρ.Σ.Ε.

Το παρόν email έχει ως σκοπό την ενημέρωση σου για δύο θέματα:

  • Την άμεση οικονομική τακτοποίηση για το έτος 2022 προκειμένου να μπορείς να συμμετέχεις στην επικείμενη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας που έχει καθοριστεί για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 12.00μ.μ.
    Οπότε παρακαλείστε, όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα, να καταθέσετε 60€ (20€ η συνδρομή και 40€ η έκτακτη οικονομική εισφορά που ψήφισε ομόφωνα το ΔΣ για την κάλυψη εξόδων που είχε να κάνει με την συνάντηση μας με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη). Η έκτακτη εισφορά ορίζεται και από το καταστατικό μας η οποία μπορεί να είναι το διπλάσιο της συνδρομής. Όσοι από εσάς καταθέσατε 100€ για να στηρίξετε να καλυφθούν τα έξοδα της συνάντησης με τον υπουργό, όπως σας έχει αποσταλεί σε προηγούμενο email, σας ενημερώνουμε ότι τα επιπλέον 40€ θα πιστωθούν στην συνδρομή του 2023.
    Συνοψίζοντας στον λογαριασμό της ΕΝΙΡΣΕ στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR42 0172 2600 0052 6010 5305 974 όσοι δεν έχετε τακτοποιηθεί πρέπει να καταθέσετε 60€
  • To 2ο θέμα που θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε η Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 12 η ώρα στο Ξενοδοχείο Φιλίππιο στην Θεσσαλονίκη έχει τα εξής θέματα:

1) α : Αντικατάσταση του Ταμία της ΕΝ.Ι.Ρ.Σ.Ε. λόγω παραίτησης

β:  Είσοδος νέων αναπληρωματικών μελών λόγω κωλύματος των ήδη υπαρχόντων

  • Αλλαγή έδρας του Σωματείου από τις Σέρρες στην Θεσσαλονίκη
  • Αλλαγή της ετήσιας συνδρομής από 20€ έως 100€ προκειμένου να καλύπτονται τα έξοδα για τις διεκδικήσεις του Σωματείου

Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γ.Σ. έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι πριν την έναρξη της Γ.Σ.

Όσοι συνάδελφοι είστε από μακριά και δεν μπορείτε να παραβρεθείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε την Γ.Σ. και να συμμετέχετε εφόσον είστε οικονομικά τακτοποιημένοι μέσω ΖΟΟΜ. Το Link του ZOOM και των κωδικών θα το λάβετε σε επόμενη ενημέρωση σας.

Τέλος, σας παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε ενεργή παράσταση και συμμετοχή τα θέματα τρέχουν, τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν πολλά και χωρίς εσάς και την συμμετοχή σας δεν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τις «μάχες» που έρχονται.

Μην ξεχνάτε όσο πιο πολλοί τόσο πιο δυνατοί!!!!